Τα τραγούδια και η σχετική πληροφορία και περιγραφή τους συνδιαμορφώνονται από τα μέλη της σελίδας.
Δεν έχετε συνδεθεί στη σελίδα χρησιμοποιώντας κάποιο όνομα χρήστη. Μπορείτε να ακούσετε ελεύθερα, ωστόσο κάποιες λειτουργίες στη στήλη "Πρόσθετα" είναι διαθέσιμες μετά τη σύνδεση, όπως η δημιουργία Playlists και οι επιθυμίες στο ράδιο.
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε τις παραπάνω λειτουργίες και για να προσθέσετε πληροφορία και να συνεισφέρετε έτσι και σεις στη συνδιαμόρφωση της βάσης δεδομένων.

Τραγούδι: Ο ταχυδρόμος (Ποιος ξέρει η αγάπη μου στην ξενιτειά τι κάνει)

Τραγούδια: 1 Αναζήτηση ως προς α/α: 10266
ID Τίτλος Συνθέτης (Στιχουργός) Στιχουργός Τραγ/στής Έτος ηχογ. Ημ/νια προσθ. Πληροφορίες Αρ. Δίσκου Πρόσθετα
10266Ο ταχυδρόμος (Ποιος ξέρει η αγάπη μου στην ξενιτειά τι κάνει)  (3:16 - 320 Kbps) 1Κοντογιώργος Κ.Καβουράκης Θ.195429/12/2009 14:39:18''Ο ταχυδρόμος'' είναι ο τίτλος που γράφει ο δίσκος. Πρόκειται για διασκευή για μπουζούκι, του τραγουδιού ''Ποιος ξέρει η αγάπη μου στην ξενιτειά τι κάνει'' που κυκλοφόρησε στο όνομα του Κ. Κοντογιώργη και το τραγούδησαν σε διαφορετικές διασκευές, η Ρόζα Εσκενάζυ και η Νίκη Κυριακίδου. Την ορχήστρα διευθύνει ο Νίκος Πουρπουράκης που παίζει και το μπουζούκι. Στη σελίδα υπάρχει ήδη η άλλη πλευρά, το ''Με το βουνό θα γίνω φίλος (Το βουνό)'', του Λουκά Νταράλα και του Βαγγέλη Πρέκα, πάλι με τον Καβουράκη. Καλός Δίσκος 316 Αμερικής. (Εκτίμηση της χρονολογίας απο άλλους δίσκους της ίδιας εταιρείας). ξενητιά ξενητειά ξενιτιά ξενιτειάKal-316