Τα τραγούδια και η σχετική πληροφορία και περιγραφή τους συνδιαμορφώνονται από τα μέλη της σελίδας.
Δεν έχετε συνδεθεί στη σελίδα χρησιμοποιώντας κάποιο όνομα χρήστη. Μπορείτε να ακούσετε ελεύθερα, ωστόσο κάποιες λειτουργίες στη στήλη "Πρόσθετα" είναι διαθέσιμες μετά τη σύνδεση, όπως η δημιουργία Playlists και οι επιθυμίες στο ράδιο.
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε τις παραπάνω λειτουργίες και για να προσθέσετε πληροφορία και να συνεισφέρετε έτσι και σεις στη συνδιαμόρφωση της βάσης δεδομένων.

Τραγούδι: Η παπαδιά

Τραγούδια: 1 Αναζήτηση ως προς α/α: 4778
ID Τίτλος Συνθέτης (Στιχουργός) Στιχουργός Τραγ/στής Έτος ηχογ. Ημ/νια προσθ. Πληροφορίες Αρ. Δίσκου Πρόσθετα
4778Η παπαδιά  (3:16 - 128 Kbps) 1ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΑΟΡΓΑΝΙΚΑ192224/03/2006 18:32:37Στο κλαρίνο ο Γιάννης Κυριακάτης. Το συγκεκριμένο οργανικό είναι από το δίσκο HMV AO416, στην άλλη πλευρά του οποίου βρίσκεται το "Φεγγαράκι", που υπάρχει στο αρχείο. Άλλωστε και οι προσφωνήσεις στο τέλος, μεταξύ των οποίων και του Αραπάκη, είναι συνήθεις και παρόμοιες με άλλες ηχογραφήσεις του Κυριακάτη στην Ελλάδα. Είναι διαφορετική εκτέλεση από την "Παπαδιά" του δίσκου Odeon Γερμανίας GA 1313. Η "Παπαδιά" του δίσκου Victor Αμερικής VI 73204 (ηχογράφηση στη Νέα Υόρκη, στις 18 Ιανουαρίου 1922)φαίνεται να περιλαμβάνεται στον υπό έκδοση δίσκο, με επιμέλεια του Christopher King, με τίτλο Demotika-Authentic Village Music From Greece.AO-416