Τα τραγούδια και η σχετική πληροφορία και περιγραφή τους συνδιαμορφώνονται από τα μέλη της σελίδας.
Δεν έχετε συνδεθεί στη σελίδα χρησιμοποιώντας κάποιο όνομα χρήστη. Μπορείτε να ακούσετε ελεύθερα, ωστόσο κάποιες λειτουργίες στη στήλη "Πρόσθετα" είναι διαθέσιμες μετά τη σύνδεση, όπως η δημιουργία Playlists και οι επιθυμίες στο ράδιο.
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε τις παραπάνω λειτουργίες και για να προσθέσετε πληροφορία και να συνεισφέρετε έτσι και σεις στη συνδιαμόρφωση της βάσης δεδομένων.

Τραγούδι: Μπάλλος μαστίχα (Καλέ δε με λυπάσαι) (Σγουρέ βασιλικέ μου)

Τραγούδια: 1 Αναζήτηση ως προς α/α: 6015
ID Τίτλος Συνθέτης (Στιχουργός) Στιχουργός Τραγ/στής Έτος ηχογ. Ημ/νια προσθ. Πληροφορίες Αρ. Δίσκου Πρόσθετα
6015Μπάλλος μαστίχα (Καλέ δε με λυπάσαι) (Σγουρέ βασιλικέ μου)  (2:51 - 192 Kbps) 1ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑΣωφρονίου Β.192923/02/2005 00:29:11Δίσκος COLUMBIA 18058 Αγγλίας. Ηχογράφηση στην Αθήνα. Ο Κ. Χατζηδουλής στο δίσκο που έχει επιμεληθεί (Ρεμπέτικη Ιστορία 4) αποδίδει το κομμάτι στους Χατζηχρήστο-Στράτο-Σπιτάμπελο. Πρόκειται για παραδοσιακό πάντως, παραλλαγή του οποίου έχει τραγουδήσει ο Στέφανος Βέζος («Καλέ συ Παναγιά μου » ή «Αγία Φωτεινή») από πολύ παλιά (υπάρχει στη σελίδα, όπως και νεότερη εκτέλεση από Ρούκουνα). Το ίδιο τραγούδι είχε πει και ο Νταλγκάς το 1932 (κι αυτό το έχουμε).Col-18058