Τα τραγούδια και η σχετική πληροφορία και περιγραφή τους συνδιαμορφώνονται από τα μέλη της σελίδας.
Δεν έχετε συνδεθεί στη σελίδα χρησιμοποιώντας κάποιο όνομα χρήστη. Μπορείτε να ακούσετε ελεύθερα, ωστόσο κάποιες λειτουργίες στη στήλη "Πρόσθετα" είναι διαθέσιμες μετά τη σύνδεση, όπως η δημιουργία Playlists και οι επιθυμίες στο ράδιο.
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε τις παραπάνω λειτουργίες και για να προσθέσετε πληροφορία και να συνεισφέρετε έτσι και σεις στη συνδιαμόρφωση της βάσης δεδομένων.

Τραγούδι: Μιας χήρας όμορφο παιδί

Τραγούδια: 1 Αναζήτηση ως προς α/α: 7234
ID Τίτλος Συνθέτης (Στιχουργός) Στιχουργός Τραγ/στής Έτος ηχογ. Ημ/νια προσθ. Πληροφορίες Αρ. Δίσκου Πρόσθετα
7234Μιας χήρας όμορφο παιδί  (3:28 - 128 Kbps) 1Αραπάκης Δ.Μίνως ΜάτσαςΓιαννοπούλου Α.195308/01/2007 01:10:31Κυκλοφόρησε στο όνομα του Δημ. Καλλινικου. Στίχοι Π. Οικονόμου (δηλ. Μίνως Μάτσας). Με την Αργυρώ Γιαννοπούλου. Κλαρίνο ο Ανεστόπουλος. Δίσκος ODEON GA-7758 [Στην παραπάνω γειτονιά, τρίζουν ραΐζουν τα βουνά/στην παραπάνω ρούγα για ιδές, πουλιά μην κελαδείστε ποτές,/ μια χήρα ’χε όμορφον υγιό, βάστα καρδιά μου να το ειπω/κι’ έμορφο παληκάρι για ιδές, κάμποι μην λουλουδίστε ποτές,/ τονε ζηλεύει η γειτονιά, τρίζουν ραΐζουν τα βουνά /τονε ζηλεύει η ρούγα για ιδές, πουλάκια μη λαλείστε ποτές, /τονε ζηλεύει και η μάνα του, τρομάρα του λαχτάρα του,/ άντρα της να τον πάρει για ιδές, κλαράκια μην ανθείστε ποτές, /μάνα τρελή, μάνα ζουρλή, ποια μάνα παίρνει το παιδί, /ποια μάνα τον υγιό της κι αδερφή τον αδερφό της]GA-7758