Τα τραγούδια και η σχετική πληροφορία και περιγραφή τους συνδιαμορφώνονται από τα μέλη της σελίδας.
Δεν έχετε συνδεθεί στη σελίδα χρησιμοποιώντας κάποιο όνομα χρήστη. Μπορείτε να ακούσετε ελεύθερα, ωστόσο κάποιες λειτουργίες στη στήλη "Πρόσθετα" είναι διαθέσιμες μετά τη σύνδεση, όπως η δημιουργία Playlists και οι επιθυμίες στο ράδιο.
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε τις παραπάνω λειτουργίες και για να προσθέσετε πληροφορία και να συνεισφέρετε έτσι και σεις στη συνδιαμόρφωση της βάσης δεδομένων.

Τραγούδι: Με το βουνό θα γίνω φίλος (Το βουνό)

Τραγούδια: 1 Αναζήτηση ως προς α/α: 8760
ID Τίτλος Συνθέτης (Στιχουργός) Στιχουργός Τραγ/στής Έτος ηχογ. Ημ/νια προσθ. Πληροφορίες Αρ. Δίσκου Πρόσθετα
8760Με το βουνό θα γίνω φίλος (Το βουνό)  (3:29 - 128 Kbps) 1Νταράλας Λ.Πρέκας ΒαγγέληςΚαβουράκης Θ.195421/07/2008 16:07:30Τραγούδι του Λουκά Νταράλα και του Βαγγέλη Πρέκα. Την ορχήστρα διευθύνει ο Νίκος Πουρπουράκης που παίζει και το μπουζούκι. Καλος Δίσκος 316. Ακούγεται και η εκφώνηση απο τον Πουρπουράκη 'Γειά σου Καβουράκη παραπονιάρη'. Στην άλλη πλευρά, το ''Ο ταχυδρόμος'' πάλι με τον Καβουράκη. Δίσκος ΚΑΛΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 316 Αμερικής. (Εκτίμηση της χρονολογίας απο άλλους δίσκους της ίδιας εταιρείας). Κατά μαρτυρία του κυρίου Πουρπουράκη ο άνθρωπος πήγε μεθυσμένος στο studio για ηχογράφηση. Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να τον επηρέασε και πολύ και έπαιξε το κομμάτι τέλεια.Kal-316