Δεν μπορω να εισαγω παρτιτουρα

Θέματα σχετικά με τα «Κατάστιχα» (δηλαδή το γουΐκι της σελίδας) και με τον συντονισμό των συμμετεχόντων σε αυτό.
Post Reply
User avatar
jpez
More than 150 posts user.
Posts: 186
Joined: 15 Jan 2005 08:55 pm

Δεν μπορω να εισαγω παρτιτουρα

Post by jpez » 14 Sep 2008 02:45 pm

Στο wiki πρηγα να εισαγω παρτιτουρα αλλα μου βγαζει αυτο αντι την παρτιτουρα "Δεν μπόρεσε να γίνει ανάλυση του όρου. (Δεν είναι δυνατή η δημιουργία μαθηματικών δεδομένων (ή η εγγραφή σε κατάλογο εξόδου)) "

Γιατι γινεται αυτο?

mpletsas
More than 150 posts user.
Posts: 522
Joined: 06 Sep 2004 07:28 pm

Post by mpletsas » 14 Sep 2008 04:34 pm

Δοκίμασα, αντιγράφοντας (σε ένα τυχαίο λήμμα) κώδικα παρτιτούρας από κάποιο άλλο, και δούλεψε. Επομένως, μάλλον κάποιο συντακτικό λάθος υπάρχει στον κώδικα που πας να βάλεις. Αν θες, γράψτον εδώ μήπως μπορέσουμε να το εντοπίσουμε (άν υπάρχει).

User avatar
jpez
More than 150 posts user.
Posts: 186
Joined: 15 Jan 2005 08:55 pm

Post by jpez » 14 Sep 2008 04:48 pm

Δοκιμασε να αλλαξεις μονο μια νοτα σε μια παρτιτουρα που ηδη υπαρχει. Εμενα μου βγαζει αυτο το μυνημα. Πολυ περιεργο. Εαν αφηνεις την παρτιτουρα ως εχει την δειχνει αλλα εαν κανεις εστω και μια αλλαγη βγαζει αυτο το μυνημα. Το ιδιο εαν προσπαθησεις να φτιαξεις μια παρτιτουρα απο την αρχη.

mpletsas
More than 150 posts user.
Posts: 522
Joined: 06 Sep 2004 07:28 pm

Post by mpletsas » 14 Sep 2008 05:00 pm

Δίκιο έχεις! Η ερμηνεία που δίνω είναι η εξής:

Όταν πας να περάσεις καινούργια παρτιτούρα που είναι ολόιδια με άλλη που είναι ήδη φτιαγμένη από παλιά, το σύστημα το καταλαβαίνει και χρησιμοποιεί έτοιμη την ίδια (χωρίς να την ξαναφτιάχνει από την αρχή). Όταν όμως πας να αλλάξεις κάτι ή να φτιάξεις ολοκαίνουργια, χρειάζεται αναγκαστικά να γίνει επεξεργασία του κώδικα από την αρχή και κάπου εκεί υπάρχει το πρόβλημα (στη γεννήτρια).

Ο Μάκης που το είχε στήσει, αν μπορεί, ας κοιτάξει τί έχει αλλαχθεί έκτοτε στην εγκατάσταση, που μπορεί να προξένησε το πρόβλημα.

User avatar
jpez
More than 150 posts user.
Posts: 186
Joined: 15 Jan 2005 08:55 pm

Post by jpez » 20 Sep 2008 12:12 pm

Εντοπισατε κανα προβλημα ρε παιδια?

opoudjis
Posts: 1
Joined: 10 Jan 2011 03:56 am
Location: Μελβούρνη
Contact:

Ουκέτι;

Post by opoudjis » 10 Jan 2011 04:20 am

jpez wrote:Εντοπισατε κανα προβλημα ρε παιδια?
Μόλις αποπειράθηκα και νέα παρτιτούρα, και υπάρχουσα, και βγαίνει το ίδιο λάθος· δεν γίνονται πια αποδεκτές δηλαδή νέες παρτιτούρες;

User avatar
max
More than 150 posts user.
Posts: 713
Joined: 07 Jul 2004 01:08 pm
Location: Αλλού
Contact:

Post by max » 10 Jan 2011 03:49 pm

Θα το δω μέσα στη βδομάδα...

Post Reply

Return to “Σχετικά με τα «Κατάστιχα» (το γουΐκι)”